Author Topic: 406 errors  (Read 952 times)

Pilau

  • Administrator
  • Wild boar
  • *****
  • Posts: 6675
406 errors
« on: January 22, 2015, 01:56:49 PM »
Is anyone else getting lots of "406 not acceptable" errors when using the forum on a phone? Or is it just mine?  ::)

wonkle

  • Weaner
  • ***
  • Posts: 87
  • Ride and race DH
Re: 406 errors
« Reply #1 on: January 22, 2015, 02:35:21 PM »
Sometimes I was getting it.
Riding bikes and having fun

Pilau

  • Administrator
  • Wild boar
  • *****
  • Posts: 6675
Re: 406 errors
« Reply #2 on: January 22, 2015, 02:44:09 PM »
Sometimes I was getting it.

Do you know if your signal wasn't great at the time? Mine is pretty rough here in my office and that is when I use my phone the most. So maybe thats just when I notice the most!? ::)

Jon

  • Clyne Rider *
  • Wild boar
  • *****
  • Posts: 2878
Re: 406 errors
« Reply #3 on: January 22, 2015, 03:34:26 PM »
<Message: Dom
       from Jon

.......................................

Andy still seems to be posting. I thought you had that block in place from any of his devices. He's still getting through somehow. What can we do?



/>

 ;D
Slower than the speed of dark

Pilau

  • Administrator
  • Wild boar
  • *****
  • Posts: 6675
Re: 406 errors
« Reply #4 on: January 22, 2015, 05:05:16 PM »
Cu
Code: [Select]
Error: 406 not acceptable

caf

  • Wild boar
  • ******
  • Posts: 737
Re: 406 errors
« Reply #5 on: January 22, 2015, 06:59:31 PM »
Quote
Error: 406 not acceptable

if it doesn't like 406, try 405+1 or 407-1 - might work  ;)